Ейдриън Лайн отдавна не ни е представял нов филм. Изминаха цели 17 години от премиерата на последния му еротичен трилър „Изневяра“ с Ричард Гиър и Даян Лейн. Ето че сега режисьорът на класики като „9 ½ седмици“ и „Фатално привличане“ е готов с новия си проект, екранизация по романа на Патриша Хайсмит „Дълбока вода“, а в главните роли ще видим Бен Афлек и Ана де Армас.

Зак Хелм („Не може да бъде!“) и Сам Левинсън, създател на един от най-коментираните сериали за тази година „Еуфория“, са автори на сценария. Самият Лайн от години се опитва да екранизира романа и ето че това най-после ще се случи. Снимките са планирани да стартират през ноември

Афлек и де Армас ще са в ролите на Вик и Мелинда Ван Алън, съпружеска двойка, чийто извратени игри взимат неочакван обрат, след като хората около тях започват да умират. Макар че не се обичат, двамата решават да не се развеждат, а да си намерят любовници. Но нещата излизат от контрол, както се случва във всички романи на Хайсмит, изследваща прикрития живот на американците от предградията.

За Афлек това ще е завръщане към стила на един от най-добрите му филми за последните години, отново екранизация по известен роман „Не казвай сбогом“. Освен това той отново ще обедини сили със стария си приятел Мат Деймън, с когото ще участва и ще пише сценария за новия филм на Ридли Скот „The Las Duel“

Де Армас пък в момента се снима в юбилейния Бонд 25. Предстои ни да я видим като легендата Мерилин Монро във филма на Андрю Доминик „Blonde“, който ще е сред бъдещите хитове на Netflix.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви