С много усмивки възпитаниците на Детско-юношеската школа на Нефтохимик откриха сезон 2019/2020. Началото на спортно-състезателната година бе поставено с празнична програма в спортен център „Изгрев“. Тя започна с водосвет за здраве и късмет, отслужен от отец Павлин. Огромна торта с изображението на емблемата на бургаския клуб бе разрязана от двама малки футболисти, подпомогнати от директора на школата Костадин Джамбазов.

Той пожела на малките „шейхове“ успешен сезон и ги посъветва да полагат старание и да се вслушват в треньорите си, за да постигат добри лични и отборни резултати

Празника на младите футболисти споделиха и техните по-възрастни колеги от представителния отбор. Специален поздрав към академията отправи голмайсторът на отбора Деян Христов, който пожела успешен сезон без контузии и бъдещи национални състезатели от школата на Нефтохимик.

Участниците и гостите на празника се насладиха на майсторски изпълнените съчетания по спортна акробатика, изпълнени от състезателите на КСА Нефтохимик 2011

Подготовката за част от отборите вече стартира, а до 5-ти август всички формации влизат в тренировъчен ритъм. Те ще провеждат занятията си по график, на терена в спортен център „Изгрев“. През следващата седмица състезателите ще минат задължителния годишен медицински преглед, а през септември стартират и първенствата от новия сезон.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × 1 =