В разгара на лятото Нели Петкова представя видеото към новия си сингъл „Sober“.

Песента е записана в Ню Йорк. Автори на музиката са Дейвис Харис и Нафсика Гаврилаки, текстът е на Нафсика Гаврилаки и Нели Петкова, а аранжиментът е дело на Дейвис Харис

Дейвис Харис е носител на награда „Грами“ за най-добър R&B албум за 2019 година. През месец май Нели Петкова представи съвместния им сингъл „Body“.

Видеото на „Sober“ е заснето в София от режисьора Люси Иларионов с участието на актьорите Аделина Солтарийска и Томас Нацидис. Основна тема на видео клипа, както и на текста на песента са любовта и изневярата

Сюжетът въвлича в любовен триъгълник Нели Петкова и двамата актьори в главни роли. Героинята на Нели хваща неочаквано в изневяра своя любим, а как се развива историята може да видите във видеото на „Sober“. Освен любовния сюжет, видеото е изпълнено с горещи танци, красиви дами и екзотични локации.

Нели Петкова ще изпее за първи път пред публика „Sober“ на своя концерт във Варна на 1-ви август. Музикалното събитие е част от фестивал, който се провежда на територията на Морска гара, а входът за всички посетители е свободен.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви