За некачествен ремонт на бул. „Захари Стоянов“ сигнализира общинският съветник и кандидат за кмет на Бургас Живко Табаков. Той е отправил питане до Общински съвет-Бургас, в което се пише, че резултатът от продължилия месец ремонт е повече от разочароващ. Според него на места асфалтът вече е нагънат, което създавало и предпоставки за пътни произшествия.

„Строително-монтажните работи бяха за 1,5 млн. лева, като една част от тях бяха заложени в Бюджета на Община Бургас тази година. Реконструкцията на участъка целеше подобряване на качеството на придвижване, както и безопасността на движение. Ремонтните дейности започнаха през април, като през това време се налагаше реорганизация на движението, която траеше няколко месеца и предизвикваше огромни задръствания“, продължава Табаков

Той задава и два въпроса към местната администрация: Коя е фирмата, извършила строително-монтажните дейности по бул. „Захари Стоянов“? Предвижда ли Община Бургас налагане на парична санкция за некачествен ремонт на отсечката и в какви срокове ще бъде отстранен проблемът?

Отговор на питането му ще се получи на следващата сесия на общински съвет, през август месец.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви