Гигантски октопод е най-новата атракция на плажа в Слънчев бряг този сезон. Тя вече е любима на търсачите на силни усещания. Съоръжението пори вълните, теглено от моторница и гарантира високи дози адреналин. Атракционът буквално се изстрелва на няколко метра и лети във въздуха, а след това се приводнява с въртеливи движения.

„Прилича на познатите „банани“ и „рингове“, но е доста по-екстремно“, твърдят летовници

Октоподът събира едновременно до шестима туристи, но може да се ползва и от по-малко души. Ако се наеме от двама, цената на забавлението е 50 лв, компания от 3-ма заплащат 70 лв, а за четирима таксата пада на 20 лв. на човек. Разходката с атракциона продължава точно 10 минути и гарантира незабравимо забавление.

Другият нов атракцион, който вдига адреналина на плажа това лято е бънджи-сфера. Туристите влизат в нея и се изстрелват във въздуха на 60 метра височина. Цената на удоволствието е 25 лева

Най-екстремното преживяване обаче си остава парасейлингът, който може да се ползва едновременно от двама. За вълнуващ 10-минутен полет с парашут над вълните с воден парашут се заплаща по 90 лв. Туристите могат да запечатат полета си с фотоси и видео.

В дългия списък с морски атракциони на плажа са и класическите джетове. Скоростен мотор може да се наеме за 15 минути срещу 80 лв., а за 20 минути цената е 90 лева. Най-дългата разходка продължава 30 минути, а сърфирането с джет излиза 130 лв.

Най-евтиният атракцион и този сезон остава водното колело. 30-минутна разходка за четирима с водно колело струва 15 лева, а за един час компанията плаща 20 лв.

На ивицата в Слънчев бряг се предлага и сърфиране с рингове, банани и надуваеми дивани. Разходката върху подобно надуваемо съоръжение, теглено от моторница струва по 20 лв. на човек.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви