Наградата, която получи Амбър Хърд на фестивала Giffoni Valle Piana, й беше дадена за цялостния й принос в кино индустрията и влиянието, което е оказала върху хората с ролите си.

Тоалетът, с който получи почетния приз, беше лятна рокля, която според нас ще бъде перфектният избор за стилна визия на плажа. Нежният цвят пудра и белите мотиви придадоха женственост на роклята, а самата й кройка носеше със себе си духа на лятото.

Полата беше в стил “прегърни ме” и платът завършваше с накъдрен детайл. Горната част пък се кръстосваше на гърба в небрежно. За да засили този ефект, актрисата бе добавила златисти бижута и токчета с животински принт.

Щастливият момент идва точно навреме – няколко часа преди награждаването, стана ясно, че желанието й съдебното дело срещу бившия й партньор Джони Деп да бъде преместено в друг град, е било отхвърлено. Това създава неприятности за актрисата, но не накланя твърде много везните в полза на звездата от “Карибски пирати”. Тепърва очакваме да разберем как ще се развият обстоятелствата покрай делото.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви