Дивна влиза в ново амплоа. Младата звезда на БГ музиката озвучава с гласа си Ий – момиче, което помага на изгубен йети да намери пътя към дома в анимационен филм, съобщава bgmusic.tv. Изпълнителката на „Всичко/ нищо“ има опит в дублажа, но за първи път получава шанс да озвучи главната роля.

„Много съм щастлива, че това ми се случва и че озвучавам именно Йи. Ние много си приличаме и това най-много ми помага да вляза в образа, и да го направя максимално автентичен. Тя постоянно преоткрива себе си и търси красотата във всичко. Аз също се старая да съм такава. Преживявам тази роля и искрено вярвам, че този филм ще остави страхотно послание за всички“, споделя певицата.

Сюжетът на „Загубеният йети“ е свързан с Ий, Джин и Пенг, които трябва да преодолеят всички трудности по пътя към снежните Хималаи. Там са родителите на Загубеният йети, който случайно попада на покрива на Йи и единственото, което иска, е да се върне на мястото, към което принадлежи.

Как се справят тримата приятели с нелеката задача ще стане ясно на 27 септември, когато е премиерата на анимацията в киносалоните у нас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 × 2 =