ВМРО и НФСБ се разделят окончателно с „Атака“. Това съобщи в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви депутатът от НФСБ Славчо Атанасов.

„Атака“ е изключена от коалицията, заяви Славчо Атанасов, като добави, че вече парламентарните групи на ВМРО и НФСБ няма да се съобразяват и да търсят общи решения с партията на Волен Сидеров.

Стигна се до решение, че така повече не може да се продължава и на практика от днес се разделяме. Раздялата с „Атака“ вече е факт, заяви Атанасов.

Стигна се до извод, че не може повече да сме „орел, рак и щука“ и да не даваме добри послания към българското общество. Това беше неизбежно. В крайна сметка, когато партньорите в една коалиция не работят добре, си вземат довиждане, посочи той.

НФСБ и ВМРО повече няма да се съобразяват с представителите на Атака, обясни народният представител.

Днес НФСБ и ВМРО са се събрали и са решили окончателно да сложат край на коалиционните отношения с Волен Сидеров. Общото становище е, че така повече не можело да се работи. От парламентарната група са изключeни Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, обяви Искрен Веселинов.

Искрен Веселинов обясни, че Обединени патриоти си имат строг правилник на работа, който предвижда санкции при неучастие в работния процес.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви