Тракийското светилище Бегликташ отново ще стане сцена за аудио-визуален спектакъл, организиран от Община Приморско.

Жители и гости на 27 юли от 21:00 часа ще могат да усетят светилището по един интересен и вълнуващ начин – посредством аудио–светлинното шоу „Звук и светлина“.

Спектакълът ще се състои там за четвърти път. Специално написана за събитието музика, допълнена със светлинно шоу грабна публиката миналата година. Цялата картина ще бъде допълнена с уникална хореография, показваща, какво се е случвало на това свещено място назад във времето. Продължителността на спектакъла е 20 мин.

Билети се продават на касите на Туристически център-Приморско, който се намира в сградата на община Приморско и каса Бегликташ. Цената на билета е 4 лева, като всеки закупил предварително билет, ще има възможност да се възползва и от транспорт, включен в цената. Автобусът ще тръгне в 19:30 часа от спирката пред Исторически музей Приморско.

Въведени са специални мерки за движение.

До светилището ще бъдат допускани само автомобили с трудно подвижни хора, а останалите ще бъдат пренасочвани на паркинг, от който има осигурен вътрешен транспорт. Десет минути преди началото, ще бъде преустановено движението на автомобили.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви