Вечният хит на ФСБ „След 10 години“ е песента, с която ще завърши третото издание на китарния фестивал Burgas Jam. Ние знаем, че и без специална покана в нейното изпяване ще се включи цялата публика. Но Burgas Jam си има една друга традиция – в изсвирването на финалното парче да участват възможно най-голям брой китаристи. Затова и тази година всеки, който носи със себе си такъв музикален инструмент, ще влезе във фестивалната зона без билет и се надяваме да се включи от мястото си в изпълнението на „След 10 години“.

Остават броени дни до фестивалната вечер, която тази година ще е на 27 юли, събота, с начало в 19 часа. На сцената ще се качат ФСБ с уникалния си спектакъл „40 години ФСБ“. Ще чуем всичко най-добро от тяхното творчество. Това ще са два астрономически часа, в които групата ще изпълни десетки песни, любими на няколко поколения. Заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия

Преди ФСБ публиката ще се наслади на изпълненията на световния посланик на фламенко музиката Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, както и на соло изявите на няколко талантливи и бързоръки български китаристи – Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.

В Грабо все още се предлагат промо билети за Burgas Jam с цена 14 лв. Възползвайте се от възможността да си закупите от тях. Така ще ви останат повече пари за дребни удоволствия във фестивалната зона, а там отново ще има напитки, вкусна храна и сувенири

Билети на редовната цена от 18 лв. се продават в Еventim, на касите в експоцентър „Флора“, Опера, Туристически информационен център, лятната каса до Часовника. От тях ще има и на входа на фестивалната зона на 27 юли.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 4 =