Дизайнерката на бикини и основател на бодипозитивната марка на бански Moana Bikini Карина Ирби бе заподозряна, че е увеличила още повече задните си части с помощта на Фотошоп, съобщава Daily Mail.

Момичето е обвинено в това, че нейните задни части били в размер, съответстващ на XL, а останалата част от тялото не съответства на този размер.

„Тя си мисли, че може просто да покаже, че задните ѝ части са по-големи, без да изпитва срам, тъй като рекламира наднорменото тегло“, написа един от критиците ѝ.

Друг допълва: „Говори за бодипозитивизъм във всеки пост, но не надхвърля стандартния размер от 12 / L от години. Аз, като дебел човек, считам това за изключително глупаво. Как може да говори за това с такава голяма аудитория, когато тя дори не достига до средния размер на жената?“.

В отговор на критиките, момичето потвърди, че наистина е увеличила бедрата и задните си части. Идеята да го направи е да насърчи потребителите на социалните мрежи да не фотографират телата си по посока на намаляващия им размер.

По-късно обаче Ирби изтри поста си в Instagram. „Не исках да обиждам никого, затова изтрих поста си“, написа тя. В своя защита тя отбелязва, че марката ѝ произвежда бански костюми от 6-ти до 18-ти размер (от XS до XL).

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви