Над 200 деца получиха имена на морски обитатели от Нептун в Бургас

0
50

За втора поредна година стотици деца получиха имена на морски обитатели по време на празник, който се проведе в района на Експозиционен център „Флора“ в Бургас. Събитието бе организирано от Майки ГЕРБ и Жени ГЕРБ-Бургас съвместно с Клуб на моряка към партията.

Над 200 „кръщелни свидетелства“ бяха раздадени лично от повелителя на всички морета и океани Нептун на малчуганите в присъствието на техните родители. Всички деца получиха малки подаръци и лакомства, снимаха се за спомен с гигантска пеперуда на кокили и бяха изрисувани от аниматори. Най-актуалното име сред момченцата тази година бе „Акула“, а момиченцата предпочетоха да бъдат кръстени „Златна рибка“

Водещ на запомнящия се морски празник бе Пламен Каров. Той заедно със Златка Димитрова допринесоха за доброто настроение и организация по време на събитието. То бе подкрепено с изпълненията на Преслава Минасян и талантливата Аглая Тодорова, а модна къща „Салзара“ представи най-новите тенденции в детската мода на ревю. Морският празник „Да посрещнем Нептун заедно“ бе уважен от народния представител от ГЕРБ Иван Вълков, както и от общински съветници.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here