Вълнуваща звездна вечер се очертава неделната, 21 юли, в ТК „Акве Калиде“. Първата от поредица летни прожекции ще започне в 21:30 часа на амфитеатъра на туристическия комплекс с интригуващото заглавие на българската продукция „Вездесъщият“.

Филмът е с пет награди от най-престижния фестивал на българския игрален филм „Златна роза“. Награда за най-добра мъжка роля печели Велислав Павлов, известен ни и от сериала „Откраднат живот“, а най-добра женска роля е присъдена на Теодора Духовникова

В лентата участват още Весела Бабинова, Михаил Мутафов, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Ирмена Чичикова и Борис Луканов. На прожекцията ще гостува Тони Минасян, който ще се срещне със зрителите в 21:00 часа.

Специално за лятното кино на амфитеатъра в Акве Калиде ще бъде изграден голям екран, а Бургасбус ще осигури извънреден курс на градски автобус №3, след края на прожекцията – 23:30 часа

Таксата за вход е 5 лв. и е въведена с цел да осигури място на всеки зрител. Билети може да закупите от ТК „Акве Калиде“, ТИЦ – Часовника, Автогара юг, Магазия 1.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви