Каквото и да правиш това лято новата песен на EXPOSE ще те намери. Няма как да останеш безразличен към тропическия ритъм и страст, които „ТИ СИ“ възбужда.

Верни на провокативния си стил Цвети и Светльо от EXPOSE предлагат всичко друго, но не и обикновено изживяване. „Ти си“ пристига в смел видеоклип, двуезичен текст, атрактивен стайлинг и една любов, разказана в прегръдката на лятото. Песента е обречена на онова чувство, което се помни вечно, на тръпката от сладкия флирт и на гонитбата между момчето и момичето.

Страстта е предадена недвусмислено в кадрите от изпълнителите. За движенията им помага горещият бразилски танцьор и хореограф Леандро. Роден с ритъма на Рио в сърцето си, Лео веднага харесва идеята на проекта и без да се колебае се включва в него. „Пали“ го и това, че текстът на „Ти си“ е и с испаноезична част, което носи усещането за най-добрия саундтрак на летните вечери.

Но защото това са EXPOSE песента им е не само за слушане, но и за гледане. Освен морският стайлинг, откриващ татусите на героите, зашеметяващият вид на Цвети определено събужда вниманието. В избрани моменти тя се появява с ексцентрична рокля, ефектно изработена от филмови ленти. Тоалетът е създаден специално за блондинката с много внимание и отношение. Няма как да е по друг начин, тъй като дизайнерът на „кино роклята“ е нейната дуета половинка Светльо.

С „Ти си“ Цвети и Светльо дават силна заявка за зрелищното си завръщане на голямата сцена. Песента е само началото на поредица от „вече изпечени“ хитове.
И то какво начало!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви