Ролята на следващия 25-и филм за Джеймс Бонд ще бъде поверена на чернокожа дама – британската актриса Лашана Линч, съобщава в. „Сън“. Тя е на 31 години и се е снимала в лентата „Капитан Марвел“ в ролята на Мария Рамбо, най-добрата приятелка на Карол Денвърс.

От 2006 г. ролята на Джеймс Бонд се изпълняваше от английския актьор Даниел Крейг. Но през месец май 2016 година той заяви, че повече не желае да играе в шпионската сага. Тогава тръгнаха шеговити спекулации в социалните мрежи , че неговата роля вече трябва да бъде поверена на жена.

Но потребителите тогава не подозираха, че са се превърнали в „лоши пророци“.

За решението главният шпионин на Нейно Величество да стане представителка на нежния пол е повлияла една от авторките на лентата – Фийби Уолър-Бридж, известна с феминистките си възгледи.

Мнозинството от феновете на филмите за агент 007 изразиха възмущението си от новия избор. Според тях ролята на Бонд е прекалено мъжка, за да може с нея да се справи дама.

Премиерата на филма „Джеймс Бонд 25“ ще се състои през 2020 г. Повествованието ще започне с класическия агент 007, който излиза в пенсия и се е установил на остров Ямайка. Там той се среща с ръководителя на британската шпионска служба МИ-6 за нова мисия. На Даниел Крейг бива представена неговата чернокожа заместничка, която е взела дори и неговия култов кодов номер 007.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви