Силен и емоционален беше концертът на Мария Илиева в Бургас. Лошото време не се отрази ни най-малко на настроението на феновете, които изпълниха пространството на Летния театър, верни и очакващи своята любимка.

Без да губи нито минута време публиката запя заедно с Мария Илиева още от първите акорди на „I Like“, потопи се в „Минало“, за да полети в „Лунен сън“. Хиляди слънца изгряха в небето на Летния театър в Бургас, когато Мария Илиева – запя „Нека вали“

Първо я подари на 13-годишната Анастасия Караганчева – късметлийката в Бургас от предизвикателството на звездата в социалните мрежи. На финала цялата публика беше на крака и пееше заедно с Мария.

За изпълнението на „Сама“ тя покани на сцената до нея бургазлията и победител в „Като две капки вода“ Стефан Илчев. Сред гостите в публиката беше и авторът на песента Живко Петров, който заедно с Любо Киров и Графа е сред близките приятели на обичаната изпълнителка през годините на блестящата й кариера

Нестихващите аплодисменти на феновете, които пееха през цялото време в дует със своята любимка допълваха грандиозното шоу с впечатляващи мултимедия и осветление.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви