Фолк певицата Андреа обяви раздялата си с Кубрат Пулев. Изпълнителката публикува снимка и текст в Instagram, които са красноречиви какво е положението ѝ към момента.

„Прекалено съм млада, за да се омъжа, и прекалено стара, за да играя детски игри – наслаждавам се на живота сама”, сподели Андреа в профила си в социалната мрежа. Слуховете, че двамата са се разделили витаят от известно време, но от вече те имат своето потвърждение

Под публикацията мигновено заваляха въпроси дали тя и Кобрата са разделени, на които певицата не отговаря конкретно, но и не отрича. Hotnews.bg още преди месеци първи съобщи, че звездната двойка е разделена, но за да не пострада имиджа и на двамата, държи това в тайна.

Последната им публична поява бе на плажна сватба на българското Черноморие преди броени дни. Те бяха заедно в продължение на 12 години. Изпълнителката почти не пропускаше важен мач на приятеля си, а той отдавна заявяваше пред медиите, че иска деца. Андреа обаче очевидно има нужда от глътка въздух и не възнамерява да създава семейство на този етап.

gong.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви