Футболистите започват подготовка на 19 юни
Футболистите започват подготовка на 19 юни

Младият и талантлив централен защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов претърпя успешна операция на дясното коляно в клиника в столицата. 20-годишният централен бранител трябваше да се подложи на интервенцията, тъй като скъса външен менискус на две места, а освен това беше увреден и медиалния.

Сега бранителят започва процес на рехабилитация и около средата на следващия месец ще може да се върне на терена.

Последната седмица на август или дори по-рано старши треньорът на Черноморец Радостин Кишишев ще може отново да разчита на него.

Стоянов е юноша на клуба и от тази година се върна на стадион Черноморец, а винаги е бил любимец на местната публика заради сърцатата си и умна игра. Интерес към него не липсва от Първа лига, но той предпочете да помогне на Черноморец в битката за връщане в професионалния футбол.

В поредната контрола Черноморец победи Несебър с 3:1. Ппрез второто полувреме Радостин Кишишев пусна в игра шестима юноши на клуба.

Венцислав Славов даде ранен аванс на бургазлии с гол още в 7-ата минута. До края на полувремето Несебър на два пъти имаше отлични възможности да изравни. Първо далечен удар срещна гредата зад Тотев. После стражът на Черноморец спаси дузпа на Симеон Баев. В самото начало на втората част Станимир Баев изравни резултата. До края на мача обаче попадения на Антон Узунов и Станислав Дрянов дадоха победа с 3:1 на Черноморец.

Черноморец: Тотев, Шопов, Пюскюлю, Мантаров ,Димитров, Божинов, Парушев, Иванов, Дрянов, Мустафа, Славов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × two =