Едва ли можем да си представим по-впечатляващо актьорско трио. И така, Райън Рейнолдс ще участва заедно с Дуейн Джонсън и Гал Гадот в очаквания с огромен интерес трилър „Red Notice“ на режисьора Роусън Маршал Търбър.

Universal първоначално спечели наддаването за правата върху този филм. Което бе донякъде логично, след като студиото продуцира и предишния филм на Търбър „Небостъргачът“, отново с Джонсън в главната роля. Този екшън обаче се представи доста под очакваното и това леко разклати позициите на режисьора. Впоследствие студиото не бе впечатлено особено от неговия сценарий на „Red Notice“ и така той се обърна към Netflix, които моментално откликнаха

Райън Рейнолдс се присъединява към Дуейн Джонсън и Гал ГадотСпоред някои прогнози това ще е може би най-скъпата продукция за стриминг гиганта. Само хонорарите за трите звезди са над 50 милиона долара, отделно още 10 милиона ще получи Търбър. Но Netflix вярват в успеха на бъдещия хит.

Снимките трябва да започнат в началото на 2020 г., а премиерата ще бъде или по Коледа същата година, или през лятото на 2021 г.

Историята е описвана като екшън трилър, разказващ за преследването на най-търсения крадец на произведения на изкуството в целия свят. Шеметното действие ще се развива в няколко различни държави.

Джонсън ще е сред продуцентите на „Red Notice“, заедно със своята компания Seven Bucks. Това ще е вторият му проект с Netflix, след „John Henry and the Statesmen“, в който също е продуцент и изпълнител на главната роля.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви