Една класическа комедия ще се сдобие с нова версия. Скоро ще се навършат 30 години от премиерата на „Виж кой говори“, култовата комедия с Кърсти Али, Джон Траволта и Брус Уилис, озвучаващ бебето Майки.

Историята за самотна майка (Али), опитваща се да намери баща на детето си, което макар и бебе, си харесва за целта таксиметров шофьор (Траволта), се превръща в касов хит. Тя се сдобива с две продължения и вдъхновява телевизионен сериал.

Ето че сега е време за появата на нейния римейк. Джереми Гарелик, режисьор на комедията с Кевин Харт и Джош Гад „Кум под наем ООД“, подготвя сценария и ще е режисьор на новата версия. Продуцент ще е Адам Фийлдс („Дони Дарко“). Гарелик наскоро е започнал работа по сценария, но е ясно, че това ще е модерна версия на историята на Ейми Хекърлинг, с доста разнороден актьорски състав.

„Това, което ме вдъхнови да се заема с този проект, като баща на четири деца, включително близнаци, е да направя нещо, което те да могат да гледат, както и да споделя преживяванията покрай тях с моята съпруга. Исках да разкажа какво е да отгледаш четири деца, както и за неизбежните грешки покрай това“, споделя Гарелик.

Той допълва, че оригиналът на „Виж кой говори“ е наистина добър филм, химията между Али и Траволта е безспорна, а Хекърлинг е написала страхотен сценарий. Но Гарелик е готов за предизвикателството да разкаже история, която да допадне на съвременната публика.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

11 + 12 =