Роза

Изрисуваната роза на ръката, зад ухото или на гърба е вечна класика. „Това е лесна и иконична татуировка“, казва Уинтър. Рисунката е деликатна, говори за нежност, обич и обикновено олицетворява нещо лично, някакъв съкровен момент. В момента са хит розите, направени с дръжка като пунктирана линия. Деми Ловато си направи татус на роза на ръката.

Ръкописен надпис

Друг абсолютен хит е някаква фраза или изречение, които сякаш са написани на ръка, с ръкописен почерк. Артистът обяснява, че това винаги е една от най-търсените татуировки. Те изразяват някаква гледна точка, говорят за сила, за смисъл, за емоциите на човек. „Обичам да правя такива, защото са толкова лични за клиента, обикновено означават нещо много голямо за тях“, казва Даниел Уинтър. Лейди Гага показа татус – надпис на гърба си по време на „Мет Гала“.

Дърво

Все по-често хората избират да си татуират дърво, клони, листа. „Татуировките на дърво са деликатни и изразяват свобода. Всичко, свързано с природата, символизира, че си земен“, посочва артистът. Според него растенията стоят страхотно на кожата. Ако искате да покажете, че сте искери, здраво стъпили на земята и цените свободата си, може да заложите на кактуси, палми, дъбови дървета, клони с листа и т.н.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви