„Спайдърмен: Далече от дома“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 93,6 милиона долара от петък до неделя, съобщиха световните информационни агенции. Сумата е значително по-малка от тази на предшественика му „Спайдърмен: Завръщане у дома“ от 2017 г.

Заради почивните дни около националния празник 4 юли в САЩ, „Спайдърмен: Далече от дома“ беше пуснат по екраните още във вторник. За 6-дневния период приходите от него са 117 милиона долара, пише БТА

Филмът продължава историята на Спайдърмен след трагичния край на „Отмъстителите: Краят“. Режисьор е Джон Уотс, а в главната роля отново е Том Холанд.

След две седмици начело на бокс-офис класацията на Северна Америка „Играта на играчките: Пътешествието“ слезе на второ място с приходи от 34,3 милиона долара. Трети е „Вчера си е за вчера“ на режисьора Дани Бойл с 10,8 милиона долара

Хорърът „Анабел 3“ е на четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 9,8 милиона долара. Пети е „Аладин“ със 7,6 милиона долара приходи от продажба на билети в киносалоните.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви