По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът наложи наказание от 3 години и 4 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Стоян С.

Той е подсъдим за това, че на 07.04.2018 г. в гр. Сунгурларе, обл. Бургас, по улица „Георги Димитров“ управлявал товарен автомобил марка „Пежо” без регистрационни табели, тъй като цитираният автомобил не е бил регистриран.

Той е подсъдим и за това, че в условията на реална съвкупност с гореизложеното деяние, в същото време и място, дал подкуп от 100 лева на полицейски служители, за да не му съставят акт, че управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление.

След като подсъдимият разбрал, че полицейските служители установили нарушенията му, решил да се приближи до предната лява врата на полицейския автомобил, протегнал ръка през отворения прозорец и поставил две банкноти от по 50 лева в джобчето на кората от вътрешната страна на вратата. Стоян С. бил задържан.

Наказанието е постановено след проведено заседание по реда на съкратеното производство. То е общо за двете престъпления. На Стоян С. е наложена и „глоба“ в размер на 510 лева.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви