Джулия Робъртс

Джулия Робъртс говореше открито за семейния живот в разговор с Мари Клер, като обясняваше как се справя с майчинството с работата. Тя и съпругът й – Дани Модър имат три деца.

51-годишната актриса призна, че трябва да се опита да спре да се тревожи, тъй като смята, че ключът към доброто родителство е „доверие“. Обсъждайки какво е да си майка на близнаци Хейзъл и Финай, 14, и Хенри, 12, тя разкри:

‘Мога само да говоря за собствения си опит, но това, което чувствам, е чудно.

Децата ми ме очароват.

Много се забавляваме заедно. Когато са на пет, чувствате, че е най-добрата възраст, а когато са на седем, това е най-добрата възраст, а на 12 – най-добрата възраст! Те са прекрасни”.

Разглеждайки собствения си стил като родител, звездата от „ Pretty Woman” обяснява:. „Аз вярвам. Понякога се притеснявате, но, както казва сестра ми: „Не се притеснявайте, преди да се притеснявате за нещо.“ Какъв е смисълът да се тревожите, ако няма причина за това? Опитвам се да присъствам и да им вярвам.

Джулия Робъртс

Джулия има зашеметяващите 62 филма.

Спечелилата Оскар актриса обяснява, че става все по-„взискателна”, когато става въпрос за филмови роли, защото семейството й е най-важно. Тя разкри как кариерата й е успяла да издържи изпитанието на времето.

„Нещата се промениха много. Когато започнах, нямаше социални медии, имаше едва интернет. Хората не можеха да правят снимки с телефоните си. Имаше логични стъпки в кариерното развитие: направите филм и ако е успешен, имате възможност да работите отново. Ако вашият втори филм е успешен, може да ви се плаща повече и да получите нова роля. Сега някой може просто да изскочи от нищото и да го направи, което предполагам, че е много дестабилизиращо. Изграждането на кариера преди 30 години беше много по-методично начинание.

Четирикратно номинирана за „Оскар”, Джулия Робъртс има разнообразен каталог от филми зад гърба си, от трилъри като Flatliner, до романтични комедии като Notting Hill и драми като Ерин Брокович.

През 2010 г. тя изигра писателка в развод, поела на пътешествие за просветление в драмата Eat Pray Love и прекара известно време в Индия, изследвайки духовността преди да поеме ролята. Размишлявайки върху уроците, които е научила,

Джулия твърди, че да бъдеш щастлив е решение.

Тя разсъждава: „За мен е важно да се чувствам добре, да помагам на хората да се чувстват добре, да ги накарам да се смеят. Преди години прекарах известно време в една монахиня в Индия. Обетите, които бяха взели при влизане в общността, бяха написани до входа. Едно от тези обети беше радост. Не щастие, не оптимизъм. Радост. Уникално“.

Източник: Дейли Мейл

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви