Организаторите на така наречения „Парад за хетеросексуални“, който е в отговор на гей прайда в Бостън, се оплакаха, че са жертва на терористичен акт. Трима членове от „Super Happy Fun America“ се обадили на властите, защото получили пликове с гранулирана субстанция.

Трите плика вдигнали на крак ФБР, три пожарни команди, както и противобомбени отряди. ФБР разследва случая, от там обяснили още, че няма опасност за обществото. Едва ли и има особена опасност за обществото, защото съдържанието на пликовете било от брокат

Президентът на организацията, организатор на парада, заяви пред NBC, че случилото се е „акт на вътрешен тероризъм“.

Друг член на организацията разказва, че „веднага се притеснил“, след като потръскал плика и чул шума от вътре. Той споделил с останалите членове на организацията и установили, че президентът Джон Хюго, както и Марк Сахади, вицепрезидентът, също са получили същите пликове.

Заради случая три екипа за обезвреждане на бомби били изпратени към три града в Масачузетс. Полицията обаче успокоява, че и в трите плика намерили само брокат

Точно този тип „атака“ е много популярен сред борците на правата на ЛГБТ хората. Често такива „бомби“ с брокат са изпращани на хората, които се обявяват открито против правата на хората с различна сексуална организация.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви