През 2006 г. Том Круз стана за трети път татко: Кейти Холмс, за която той е женен от 2006 до 2012, му роди дъщеричка Сури.

Наистина, след развода Том престана да общува с детето и не я беше виждал няколко години. Самият актьор заяви, че всичко това е заради препълнения му график, но ето че близки на актьора разказаха, че да се среща с дъщеря си, му е забранено от сциентолозите. Защото при тях съществува така нареченият „черен списък“ с лицата, с които последователите на учението не трябва да се срещат и да общуват, а Кейти Холмс и Сури са попаднали в този списък.

Сега пък стана известно, че Том Круз може изобщо да не е биологичният баща на Сури. Приятелка на Кейти Холмс (която предпочита да остане анонимна) разказва пред Star, че Том Круз всъщност не е бащата на момичето.

„Той за пореден път не дойде да поздрави дъщеря си за рождения ден. Момичето го чакаше през целия ден и се разплака, когато Том не се появи. За да успокои дъщеря си, Кейти й каза, че той не е истинският й баща, но момичето изпадна в истерия, искайки да разбере кой тогава е татко й. Кейти отказа да го назове. В знак на протест Сури престана да разговаря с майка си“, разказва жената пред изданието.

Между другото, Кейти Холмс роди Сури през април 2006 г., а сватбата с Том Круз беше през ноември същата година. След развода съдът реши, че актьорът може да прекарва по 10 дни в месеца с дъщеря си, но той не се възползва от тази предоставена му възможност. За последен път Том се видя със Сури през 2013 г.

cosmopolitan.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви