Изкусителната Ирина Шeйк е обявена за най-добрия модел на бански костюми в света, задминавайки колежките си Алесандра Амброзио и Емили Ратайковски.

Установено бе, че 33-годишната красавица печели до 60 000 паунда от реклама в Инстаграм, където рекламира марки като Louis Vuitton и бранда за бански костюми Hunza G, съобщава в. The Sun.

Ирина се изкачи на върха в тазгодишната класациа на Кралица на банските костюми, съставена от компанията за бельо и бански костюми Bluebella, въз основа на това доколко звездите имат влияние в социалните мрежи.

Бившият ангел н Victoria’s Secret Алесандра Амброзио е точно зад Шeйк. Бразилската красавица получава средно около 150 000 харесвания с рекламиране в Инстаграм, а в началото на годината стартира и собствена марка халати за баня с името GALL FLORIPA.

Емили Ратайковски с 23, 3 милиона последователи в Инстаграм е на трето място в класацията. Въпреки че получава около 2 милиона харесвания на реклама, за нея не се смята, че е толкова влиятелна, тъй като много от нейните последователи са мъже.

Топ 10 в класацията се допълва от моделите Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Роузи Хънтингтън – Уайтли, Жасмин Тукс, Лаис Рибейро, Нина Агдал и Лупе Фуентес.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви