Бургаските войводи готови да подкрепят Димитър Николов за нов мандат

0
94

От ВМРО-Бургас биха подкрепили Димитър Николов за нов мандат като кмет. Местните войводи заявиха, че все още не могат да коментират дали ще имат техен кандидат за кмет или собствена листа на местните избори през есента.

Сега обсъждало каква листа биха могли да представят, но сега изчаквали да разберат и кои ще се кандидатите за кмет на Бургас

Четири години сме подкрепяли политиката на Димитър Николов и ако той не е кандидат, то имаме пълната възможност да предложим друг или да си избираме някой подходящ сред останалите кандидати. Ако Николов е кандидат за кмет, то нещата се променят, защото имаме ангажименти и ще водим разговори„, каза областният председател на ВМРО и общински съветник Георги Дракалиев.

Той поясни, че причината да няма обединение на патриотите в местния парламент било желанието на НФСБ и Атака, които на предните избори не искали да бъдат в обща коалиция

Нашата дейност бе подкрепена от страна на ПП ГЕРБ, които ни оцениха повече. Можем да търсим партньори от другите партии, но трябва да имаме обща политика. Всеки би бил потенциален партньор, без ДПС„, каза още Дракалиев.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here