Десет страхотни рок банди очакват своята вярна публика тази неделя, 30 юни, от 18.00 часа на сцената до Моста. Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата „JEREMY?“. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група „Джинджифил“ като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група „Силует“. Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път – това е група „SEVI“, които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика

И това не е всичко – момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните – „SAINT ELECTRICS“ – ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. „Свежарите“ от група „REWIND“, освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи „RED LIGHT DESTRICT PROJECT“ и „ФЕНИКС“.

И този път Община Бургас се е погрижила да достави на място дърва за огрев за всеки меломан, който желае да направи престоя си на плажа максимално приятен

За безопасността на всички присъстващи на плажа ще има спасители, охрана, медицинско лице и полицейско наблюдение, но въпреки това организаторите апелират да бъдете внимателни както към себе си, така и към околните.

Летният рок фестивал „Джулай морнинг“ в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група „Силует“ – Марияна Добрева.

Програма
July Morning 2019
30 юни – 1 юли

18:00 – FIRE ROCK

18:45 – FENIX

19:40 – RED LIGHT DISTRICT PROJECT

20:40 – REWIND

21:45 – SILUET

22:50 – ФИЛИП АВРАМОВ

00:00 – JEREMY

01:15 – SAINT ELECTRICS

02:15 – SEVI

03:30 – SALTFIELD

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви