Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се проведе в подкрепа на 5-годишната Цвети.

Момиченцето е родено преждевременно и е с диагноза Детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на дедето и то има нужда от продължително лечение и операция в САЩ, както и множество рехабилитации, за да може да ходи. По време на конкурса Кралица на Бургас в летния театър ще бъдат поставени кутии, в които всеки съпричастен със съдбата на малкото момиченце ще може дари средства за лечението й.

Родителите на Цвети решиха да присъстват лично и да събират сами дарителските суми,както и да запознаят желаещите със състоянието на тяхното дете.

Конкурсът ще се проведе идната неделя /7 юли/ от 20.00 часа в летния театър на Бургас. Входът е свободен. Организаторите на конкурса се надяват хиляди бургазлии да присъстват на модното събитие, за може повече дарители да се включат в помощ на малкото момиченце.

Освен благотворителните каузи, трите предходни носителки на титлата Кралица на Бургас – Рени Радева, Йовита Георгиева и Теодора Мудеща, ще вземат участие в невероятното коафьорско шоу на талантливия Тодор Тодоров, който създава изкуство с косите на дамите. Много звезден блясък и истински огън ще превземат модната сцена.

Цялостната концепция на конкурса обещава тайнственост, благодарение на хореографите Олга Димитрова от танцова школа „Естрела“ и букерът на модна агенция Интер Моделс Бургас Нели Вакъфова. Специални пироефекти ще засилят усещането за красота и тайнство на конкурса.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви