Fashion Memories, шоу-спектакъла на талантливия бургаски коафьор Тодор Тодоров ще бъде представен за първи път пред бургаска публика.

Тошко избра за своето представяне сцената на летния театър, а неговото модно шоу е специално създадено за допълни цялостната концепция на конкурса за красота Кралица на Бургас. Броени дни остават морския град да се превърне в средище на мода, красота и блясък

Организаторите на конкурса и тази година обещават едно невероятно шоу. Публиката на летния театър ще бъде взривена от изпълненията на талантливата Дара Екимова, която върви по стъпките на баща си- Дими от едноименната група „Сленг“. В ролята на водещи влизат PR специалиста Ива Екимова и Валентин Асенов.

Много модни марки и брандове ще бъдат презентирани за първи път пред бургаска публика. Основен партньор на конкурса Кралица на Бургас е италианския моден бранд „Кристиян оф Рома“

Четиринадесет млади и ослепителни бургаски красавици ще се борят за короната тази година. Конкурсът за красота Кралица на Бургас ще се проведе на 7 юли от 20.00 ч на сцената на летния театър. Входът е свободен.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

7 + fourteen =