Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев премина през първия етап на обучителния курс по сексуален тормоз. Той му беше наложен от Атлетическата комисия в Калифорния като част от наказанието за целувката срещу репортерката Джени Равало, известна като Джени Суши.

Кобрата използва официалната си страница във Фейсбук, за да сподели какво е научил, извини се на американката и призова обидите по неин адрес да спрат. Ето какво написа той:

„Миналата седмица завърших въздействащ 2-часов обучителен курс за сексуален тормоз, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг. Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март, между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неприемлив.

Продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам необходимите обучения и да взимам мерки за коригиращи действия, необходими за възстановяването на моя боксов лиценз за Калифорния. Искам да съм сигурен, че всички мои фенове знаят – направих грешка и сбърках. Продължавам да поемам пълна отговорност за действията си.

Накрая искам искрено да се извиня на репортерката Джени Равало.

Не на последно място, един от многото уроци, които научих от събеседването с Морис, е, че трябва да бъда много ясен с моите приятели, семейството и феновете ми, че не одобрявам никакви негативни забележки относно г-жа Равало във връзка с този въпрос.

За тази цел, моля, въздържайте се от публикуване на пренебрежителни забележки относно г-жа Равало в моите профили в социални медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.

Благодаря на всички ви!“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви