мода

Свикнали сме да ги наричаме „тениски”. Вероятно от времето, когато с така дреха се е играел тенис. Сега обаче те са много повече. Носим ги ежедневно – за спорт, за работа, за разходка, за срещи, дори за делови.

Защото те вече са нещо съвсем различно от спортна дреха.

В сайта https://www.ree.bg/ може да намерите своя стил, цвят и форма.

Дантелите станаха модерни отново и носят носталгията от красивите ръчни изработки на бабите ни, съчетани с модерния стил на съвременната жена, загатваща за романтичната си същност.

Свободно падащите блузи с голи рамене подчертават женствеността, показвайки бронзовия тен на жените, а

украсеното деколте изключва нуждата от допълнителни аксесоари.

Ленът никога не излиза от мода, а всеки ще признае, че през лятото той носи удобство и прохлада. Винтидж стила е подходящ както за младите момичета, така и за жените на средна възраст, а по-дългата блуза може дори да скрие някои извивки в повече.

Животинските принтове – на сладки котки, кученца, риби, костенурки и т.н. са закачливо намигване към скучните понеделници. Създават настроение и те карат да се усмихваш всеки път, когато погледнеш в огледалото. Същото правят и хората, които те срещат на улицата.

Така денят става по-хубав за всички.

Когато говорим за официални летни блузи, ето едно предложение, което ще впечатли вашите бизнес-партньори и ще ви позволи да изглеждате елегантна, дори и в летните жеги.

Да поговорим и за роклите. Най-лесният начин да изглеждате елегантно и да позволите на тялото ви да диша в горещия ден е да облечете просто една свободна рокля. Сега имате избор от различни цветове, материи и стилове, но все пак най-подходящи са ленът и памукът. Тази година са модерни както чистите цветове – жълто, синьо, коралово, бяло, червено, така и цветните щампи – цветя, пеперуди, геометрични фигури.

Дългите винтидж рокли са подходящи за дамите с по-бохемски стил. Това лято дизайнерите са вдъхновени дори от българските шевици.

Макси дамите също могат да са сигурни, че са спасени от жегите със стил  със свободните рокли  с цветен принт.

А да отидеш на плажа с къса памучна лятна рокля, означава да привлечеш погледи още преди да си се показала по бански.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви