Минимална загуба във втората си контролна среща допусна Нефтохимик. На стадиона в Банско „шейховете“ отстъпиха на Кариана /Ерден/ с 0:1.

Наставникът на тима Диян Петков и в този контролен мач даде шанс за игрово време на всички футболисти. Следващата среща, който е с Оборище (Панагюрище) тази събота, ще бъде последната, в която ще се включат всички. След завръщането си в Бургас, тимът ще се изправя срещу съперниците си в контролите с титулярен състав.

Единственият гол в двубоя Кариана реализира в 25-та минута. При постепенна атака и центриране към далечната греда, играч на Ерден отбеляза с глава. Малко преди това Нефтохимик можеше да запише попадение, но удар на Иван Колев срещна гредата.

След почивката наставникът на Нефтохимик Диян Петков направи десет смени в състава, които се отразиха положително на играта. Бургаският тим бе по-агресивен в нападение, докато Кариана разчиташе предимно на контраатаки. Най-чистото положение на „шейховете“ беше в средата на втората част, когато Мирослав Радев завърши добра атака. Ударът му обаче мина покрай гредата.

Състав първо полувреме: Андонов, Молдованов, Тенев, Чахов, Костов, Филипов, Апостолов, Димов, Петков, Колев
Състав второ полувреме: Здравков, Чахов, Ташолов, Емин, Милков, Георгиев, Цоков, Радев, Цачев, Христов, Костадинов (70 Мирославов)

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви