ресторант Салини

След като всеки месец Средиземноморски ресторант Салини изкушаваше бургазлии и гостите на града със специални менюта представящи кухните на различни държави, дойде лято! С него, настъпи времето за специални летни предложения. Те са точно шест и включват любими сезонни продукти – включително апетитно и умело приготвени любими морски деликатеси.

Открийте своето изкушение сред:

– Салата розови домати с маслини таджаска, плочка биволско сирене и печен пипер

– Сафрид с картофи соте

– Чернокоп с печени тиквички

– Лефер с прясно пържени картофи

– Калкан котлет с печени аспержи

– Калкан филе с гриловани зеленчуци

Средиземноморски ресторант Салини ви очаква в тихата периферия на сърцето на Бургас – в самото начало на Морската градина, на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, Гранд Хотел и СПА Приморец. Забравете за логистичните проблеми – гостите на Салини използват безплатен паркинг.

Тук винаги ще откриете вкусни изкушения, на които да се отдадете в компанията на любимия човек, близки, колеги, приятели. Разбира се – винаги можете да изберете самостоятелно кулинарно пътешествие.

Освен средиземноморски предложения Салини има за вас и отделна карта с японски салати и суши.

Десертите са точно 12 и включват отбрани сладки творби от цял свят.

Лятната градина на Салини е точното място, където да се потопите в безкрая на морски Бургас. Тя е елегантен оазис, потънал в зеленина и безкрайно синьо. Звучи песента на морето, което е само на няколко мига разстояние. Спокойствието и безвремието са абсолютни. Тук, времето спира. Релакс, вкусове, споделени моменти; дискретен сервиз и отлична кухня за всеки – открийте Салини. Опитайте лятото в Морската градина.

За резервации: +359 877 81 00 18

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви