Катя Паскова

Популярният дерматолог д-р Катя Паскова ще има приемен ден в Бургас на 14.07.2019. Тя ще очаква всички, които имат нужда от професионален консулт в областта на клиничната и естетична дерматология в СПА център 6th Sense. Необходимо е предварително запазване на час на тел. +359 56 910 913

Д-р Паскова е един от основателите на естетичната дерматология у нас.

Завършва медицина в Пловдив през 1989 год. Основава собствена дерматологична клиника „Дерма Вита“ през 2001 г. Първа въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS преди повече от 16 години. Технологията все още e актуална и се обновява всяка година.

Преди 5 години въвежда в клиниката първия в България медицински HIFU апарат за неоперативен лифтинг. Това решение отрежда място на Дерма Вита сред 10-те най-известни клиники в света за 2017 г. Д-р Паскова е член на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).

Регулярно допълва знанията, уменията и апаратурата, с която работи в съзвучие със световните тенденции.

Сред последните семинари, които посещава е световният конгрес по дерматология – IMCAS от февруари 2019 г. Д-р Паскова е изключителен професионалист, който е помогнал на хиляди хора по време на своята практика за разрешаване на различни медицински и естетични казуси.

Д-р Паскова регулярно организира свои приемни дни в Бургас, на които помага не само на бургазлии, но и на гостите на града.

Запазете своя час за преглед и консултация на тел. +359 56 910 913

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви