Екипи от специалисти от МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас ще се отзовават при нужда всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници

Жителите на Община Камено отново ще могат да разчитат на грижите на специалистите на Центъра за спешна помощ. Те ще имат на разположение при критични моменти добре оборудвана линейка, която е дарение „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД към Община Камено.

Местната администрация сключи договор с Многопрофилна Болница за Активно Лечение Д-р Маджуров – Бургас за обслужване от специалисти на спешните случаи в града и 12-те села. На всяко дежурство на разположение ще са двама фелдшери и шофьор на линейката.

Дежурните екипи ще се отзовават при критични моменти всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници.

Дежурните телефони са 0877 / 80 71 71 – за кабинет и 0877 / 90 71 71 – за линейка
Екипите от Спешния център ще бъдат на разположение и в случай на нужда при трудноподвижни пациенти или при невъзможност на пациента да посети дежурния кабинет в поликлиниката в гр.Камено.

При установяване от екипа, че повикването не е СПЕШНО всички разходи по транспорта и медицинската услуга ще се заплащат от пациента.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви