Така очакваните намаления вече стартираха и ви привличат неудържимо. В кои модни представители е разумно да инвестирате сега?

Бялата риза

Една от грандамите на модния свят. Присъствието й в гардероба е задължително. Набеждават я за скучна класика, но тя е сред най-стабилните бази, върху която може да градите визия. Модел, вдъхновен от мъжката естетика, но с издължен силует, попада в десетката. С панталон, джинси, дълга пола или само с колан и равни сандали, нейната власт се простира от офисната джунгла до полюшваните от бриза палмови листа на някоя морска дестинация.

Полата солей

Партнира си и с маратонки и тишърт, и с обувки на ток и риза, дори с кожено яке и кубинки. Не я обвинявайте в липса на моден характер. Просто нейният характер е многопластов и очаква вашето стилистично решение, за да се адаптира успешно.

Сафари сакото

Това е стилът, който никога не изпада от модните класации. Но най-добре е да заложите на модел в бежово – цветът, който застрашава властта на черното. Бежовото е приятелски настроено към почти всички цветове, дори при директен сблъсък с черното резултатът е направо епичен.

Чантата за около кръста

Завърна се и остана на модната сцена по категоричен начин! Не че очаквам повечето от вас да се откажат от големите дамски чанти, но нищо не пречи да ги комбинирате. Освен че влизат и в ролята на колан, с тях всичко от първа необходимост е подръка.

Палацо панталон

С широки крачоли и с реалното място на талията те издължават визуално краката. Далече по удобни са от полите, но са със същия женствен нрав. Предлагат се във всякакви цветове и десени. Изберете едноцветен или такъв с дискретен принт. Така увеличавате възможностите за комбинации.

Бански в червено

Не е нужно да сте от най-смелите модни фенове, за да се доверите на банските в червено. Факт е, че този цвят, освен че изразява страст и привлича внимание, стои просто страхотно на всеки тен. Какво повече ви е нужно? Трябва само да решите цял модел или такъв от две части.

Обувки в телесен цвят

И то на ток! Рядко проявяват каприз, никога не отказват да се сработят с някоя визия. Освен всичко друго добавят визуално няколко сантиметра и дължината на краката ви се доближава до стандартите за момичетата от подиумите.

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

18 − 11 =