Тони с папагал

Една покана  да видите на  живо и да се докоснете без бариери и прегради до над 35 красиви птици отправят от  морската градина комплекс “Флората”. “Живи,свободни и красиви” e мотото на най-голямата изложба в Източна Европа

Да чуете на живо как папагалът Лукас откровено ви казва – I love You! и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас – безценно преживяване за вас и вашите малчугани.

“Има деца,които са най-верните приятели на птиците и посещават изложбата ни повече от 10 пъти, радват им се, снимат се за спомен, общуват си с тях по детски”, споделя своите впечатления през годините Атанас Лазаров-международен директор на пъстрата изложба.

Тони с папагал

Музикалната емблема на Бургас Тони Димитрова е една от обожателките на всички птици и е най-запаления почитател на пътуващата експозиция. И тази година очакваме чаровният кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и от близо да им се полюбува заедно със своята дъщеря.

“Обожавам тези птици – зареждат ме положително и ме карат да се чувствам отлично в тяхната компания”, допълва още невероятната Тони Димитрова.

Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа гостува за трети път в Бургас в експоцентър „Флора“.

Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Бургас ще „долетят“ атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си.

Изложбата в експоцентър „Флора“ се гордее да покаже и най-големия папагал в света – Хиацинтов Ара.

Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите. Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен, допълва виновникът Пламен Ковачев, собственик на най-голямата изложба в Източна Европа.

Официално откриване  на 1 юли, от 18:00ч.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви