Напук на всички предразсъдъци, жените предпочитат мъже, които имат малко бирено коремче, пред онези, които ваят мускулесто тяло във фитнес залата. Това пише изданието Daily Star, позоваващо се на допитване на Планет Фитнес, обхванало 2217 души.

Според изследването, жените си падат по мъже, тип „татенца“, готови да носят последиците от страстта и да дишат спокойно пред мачовците, които броят калориите, които поемат. Според допитването 65 процента от участниците намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми

В анкетата участвали мъже и жени, като се виждало, че 51 процента от жените смятат мъжете с малки коремчета за по-привлекателни от изваяните представители на силния пол. Внушителните 78 процента от дамите вярват, че зад „татково тяло“ се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете „прегръщат“ естествената си визия. 79 процента от представителите на силния пол казват, че приемат тялото си такова, каквото е.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

17 − four =