Петте бижута, които ще ви трябват това лято

0
52

Медальони и монети

Висулки под формата на монети са на модната сцена от доста дълго време и все още са тенденция. Те са основно и задължително нещо за летния ти стил. Носи ги с цветна рокля, с бяла тениска, с блейзер.

Морски елементи

Черупките, морски кончета, раци, корали и други морски елементи на тънки верижки, обеци и гривни са задължителен аксесоар за летния сезон.

Огромни обеци

Перфектният аксесоар за привличане на вниманието. Формулата е следната: избираме големи (не банални), позлатени обеци и забравяме за други аксесоари. Можеш да ги носиш с бейсик дрехи, като бялата тениска винаги е печеливш избор. Кендъл Дженър е голям фен на тази тенденция.

Големи вериги

Те преживяват своя моден възход – от супер индустриални, като тези на Marni, до класически варианти. Не се страхувай да експериментираш – с всяка лятна класика, от ленено облекло до бял топ, веригата ще изглежда подходяща.

Гривни

Гривните никога не са достатъчни. Смеси различни: гривни-нишки, гладко злато, монети, кожа… Тези комбинации изглеждат страхотно с ефирни блузи, рокли и костюми тип пижама.

cosmopolitan.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here