Дакота Джонсън и Крис Мартин се разделиха след двегодишна връзка. Новината идва като гръм от ясно небе, тъй като съвсем доскоро думата, която непрекъснато съпътстваше гастролите на двойката из таблоидите бе „годеж”, а не „раздяла”. Списание People дори съобщи преди време, че нещата между двамата са толкова сериозни, че Дакота прекарала миналогодишния Ден на благодарността с Крис, бившата му съпруга Гуинет Полтроу и двете им деца тийнейджъри Епъл и Мозес.

Според британския Sun 42-годишният вокалист на Coldplay сам е споделил пред приятели, че миналият месец се е разделил с 29-годишната звезда от филмовата трилогия „50 нюанса сиво”. Причините остават неизвестни, но е факт, че двамата не са засичани заедно на публично място от ноември миналата година.

През двете години на връзката им музикантът и актрисата правеха всичко възможно, за да избягат от публичното внимание и интереса на жълтите медии като категорично отказваха да обсъждат личния си живот в интервюта. Както обикновено тази тактика още повече нахъсва клюкарските издания обаче.

Припомняме, че Крис Мартин имаше 10-годишен брак с актрисата Гуинет Полтроу, който приключи преди 4 години също толкова изненадващо за всички. През септември 2018 г. Полтроу се омъжи на пищна церемония за Брад Фалчук, а любопитен факт е, че двете с Дакота Джонсън поддържат доста добри, дори приятелски отношения през цялото време на връзката на американската актриса с бившия й съпруг.

Ева.БГ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви