Знаете ли, че подсъзнателно приоритизирате частите от тялото си когато се къпете? И според психолози това издава какви черти притежавате. Вижте сами:

1. Лице

Ако първо миете лицето си под душа, това означава, че за вас е много важно какво мислят другите за вас. Също така издава, че лесно се изнервяте, когато другите ви коментират и не търпите критика.

2. Мишници

Ако търкате с гъбата първо мишниците си, вие сте доста популярна личност във вашия приятелски кръг и приятелите ви ви обожават. Имате добро сърце и сте човек на крайностите – или обичате, или мразите.

3. Рамене и врат

Максималист ли сте? Ако искате винаги да сте първи и вярвате, че може още и още, то по всяка вероятност първо миете раменете и врата си, когато се къпете.

4. Гърди

Миете ли първо гърдите си? Очевидно се чувствате комфортно в кожата си. Вашата личност е тип алфа и сте независим/а и директен/а.

5. Интимни части

Може да прозвучи странно, но ако миете интимните си части първо, по всяка вероятност сте резервирана и срамежлива личност или човек, който успява да вади хората от зоната им на комфорт. Имате способността да карате другите да се чувстват удобно в присъствието ви. Грижа ви е за другите, но отнема много време хората да достигнат под защитната стена, която сте си изградили.

6. Ръце/крака

Вие сте рационална личност, здраво стъпила на земята. Честни и учтиви сте и не се притеснявате да изразявате мнението си.

7. Гръб

Гърбът е място, през което минават много нерви и то отразява съзнанието ви. Ако първо миете гърба си, значи сте предпазлива личност, дори малко интровертна, която не обича много да се социализира.

8. Коса

Ако стартирате душа с миенето на косата си, то вие сте личност, която обича реда и дисциплината. Имате мнение за всичко и сред най-големите ви сили е умението да си разпределяте времето.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви