Много от вас я познават – тя е стилист Ксения Вълева – усмихната изящна дама с безкрайно сини очи и руси коси, с царство SENSE Beauty Salon. Тя е умел коафьор, на който дами и господа от години доверяват изисканата си визия. Носител е на награди за колористика и сватбена прическа. Преди броени дни, д-р Светла Шопова, управител на СПА център 6th Sensе, от който SENSE Beauty Salon е част, я представи като перлата в царството на красотата.

Ксения е фин човек, с подчертан усет към високата естетика, актуална независимо от време и географска локация.

Тя балансира спецификите на конкретния човек с тенденции, техники, класна грижа и продукти. Резултатът от работата ѝ са многобройни доволни приятели, които си тръгват от SENSE Beauty Salon със съвършена визия.

Нов цвят? Освежаване на любимите ви нюанси? Тотална промяна на прическата? Здраве, блясък, възстановяване за косите? Ксения Вълева е насреща.

Уменията ѝ я отличават на професионални форуми. Постоянно ги допълва и надгражда с регулярни обучения, съобразени с най-новите световни тенденции. За свой коафьор я избират тези, които ценят класната грижа, поднесена от умел професионалист в света на косите, който знае какво искате, от какво се нуждаете и как да достигне до желаната визия по правилния и оптимален начин.

Всяко посещение в SENSE Beauty Salon започва с диагностика на коса – за да бъде предложена най-подходяща грижа.

Продуктите, с които салонът работи са световните брандове Balmain и Kérastase, които се предлагат във формат и за домашна грижа.

Заедно с нея там ви очаква и „царят на буклите“ – коафьорът Димитър Мавродиев, както и майсторът на изящния грим за всеки повод Катрин Недялкова.

Диагностиката на коса в салона е безплатен комплимент за гостите, както и ползването на безплатен паркинг в хотела.

За повече информация и запазване на часове: +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

three × five =