Във филма „Петя на моята Петя“ ще видим и един от най-харизматичните съвременни български актьори – Юлиан Вергов. Кадрите за неговата роля ще бъдат заснети в началото на юли в Бургас, тъй като в момента той е ангажиран с участието си в други продукции.

Интересното е, че Юлиан Вергов за първи път ще застане пред камерата заедно с дъщеря си Алена, която върви по неговите стъпки в актьорската кариера

Междувременно снимките на филма стартираха официално вчера в Морската градина на Бургас, като през следващите двайсетина дни ще се местят на различни локации в града. Нека съдействаме на екипа да свърши качествено своята работа, за да видим догодина един вълнуващ и много бургаски филм, в който като статисти ще участват над 400 наши съграждани.

Община Бургас подкрепи със 125 000 лева „Петя на моята Петя“. Продуцент на филма е бургазлията Николай Урумов от „БЪФ пикчърс“, който спечели за заснемането му субсидия от Националния филмов център в размер на 400 000 лева. Копродуцент е „Концепт студио“

Зрителите ще видят на големия екран една съвременна Петя, чиято роля се изпълнява от Александра Костова, и легендарната Петя Дубарова, но пораснала, в чийто образ ще се превъплъти актрисата Алиса Атанасова.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви