1. „Искам да нося бикини, но съм чувствителна на тема коремче на показ, а моделът с висока талия ми стои като памперс.“

Виж за висока талия с контрастен колан, така акцентът ще падне върху него, а не върху дълбочината на долнището. Може също така да опиташ с модел, имитиращ пола, няма нищо по-секси от мини дължини на плажа, нали?

2. „Обичам горнищата без презрамки, защото така не остава разлика от слънцето, но те са кошмар, когато имаш големи гърди! Просто никога не си стоят на мястото.“

Вместо да се примириш и да се откажеш от горнищата без презрамки, потърси модни марки, които са се специализирали в производството на бански за големи гърди. Това, от което наистина се нуждаеш е стабилност, т.е. заложи на модел тип бюстие или с широка лента, която да обгръща тялото и да ти даде сигурност.

3. „Харесвам целите бански, но тялото ми няма извивки и с тях се чувствам като дете. какво да направя?“

Цветните блокове могат да ти помогнат чрез илюзия да създадеш необходимите извивки като подчертаят талията, а презрамките и V-образното деколте ще отвлекат погледите нагоре и ще изглеждаш с по-женствена фигура тип пясъчен часовник.

4. „Как да намеря бял бански, който да не е прозрачен? Трябва да съществува, нали?“

Изборът на бял бански е трудна задача и честно казано вариантите са проба-грешка. Изборът на някаква текстура или щампа до някаква степен могат да ти помогнат. Първо се увери, че кройката е хубава, след това, че материята е здрава, стегната и плътна.

5. „Обичам закачливи щампи, но се притеснявам, че изглеждам детински, вместо секси.“

Детските и забавни щампи трябва да се компенсират от по-секси кройки!

6. „Как мога да нося кафтан без да изглеждам като хваната от гората?“

Опитай с по-къс модел, вместо дълъг до земята. После добави готини бляскави слънчеви очила и замени джапанките с високи гладиаторски сандали.

7. „Имам широки рамене и си купих бански без презрамки, за да не акцентирам върху тях, но напоследък имам чувството, че така изглеждат още по-широки.

„Презрамките около врата ще ти помогнат да привлечеш погледите към деколтето, а не към раменете.

8. „Винаги ли трябва да избирам долнища с връзки, за да не се притеснявам от разтягането с времето?“

Всички бански се отпускат с времето, само от теб зависи колко дълъг ще е техния живот от подходящите грижи, които полагаш. Може да избереш и модел без регулируеми връзки, но трябва да го поддържаш повече. След всяко носене го изплаквай с чиста вода, след което го остави да изсъхне на въздух без да го изстискваш.

9. „Имам чувството, че просто е невъзможно да се намери хубав бански за голям гръден кош, особено цял модел!“

За съжаление в стандартните масови магазини е тръдно да намериш модели, извън стандартите. Ако гърдите ти са особено големи, фокусирай се върху марки, които предлагат такива размери и може да съчетаеш различна горна и долна част.

10. „Имам нужда от секси покритие, когато отида от плажа на обяд, например, но всичко, което намирам изглежда евтино или е твърде шарено. Стига с кърпата във вид на пола вече!“

Вместо да носиш шал като прикритие, защо не си купиш ефирна рокля за тази цел? Единствената разлика между двете е как се предлагат на пазара. Другият вариант е да си купиш стандартен шал и да експериментираш с начина на връзване, който е най-подходящ за твоята фигура. Сложи няколко допълнителни аксесоара в плажната ти чанта сутринта и когато му дойде времето, ще се преобразиш за секунди!

cosmopolitan.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви