Неповторимата Лили Иванова направи такъв спектакъл, който още 60 години няма да се забрави в Слънчев бряг. Примата на българската музика изнесе двучасов концерт по случай юбилейния 60-и сезон на най-големия ни черноморски курорт.

Официалното събитие по откриването се проведе в Bedroom beach club, а щастливците да присъстват там дълго време скандираха името на изпълнителката и я викаха три пъти на бис

Със златни букви в историята на комплекса са записани годините на провеждане на международния фестивал за поп музика „Златен Орфей“ (1965-1999). Именно с фестивала самата Лили Иванова свързва спомена си за Слънчев бряг, като споделя:

„Фестивалът „Златният Орфей“ е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни.“

Присъстваха и почти всички професионално ангажирани с развитието на комплекса, ресорни институции, представители на национални и местни бизнес организации.

Сред гостите бяха общинският съветник от ГЕРБ в Несебър Атанас Терзиев, Динко и Йордан Диневи. Изпълнителният директор на Слънчев бряг АД Златко Димитров бе любезен домакин на бляскавото събитие и посрещна всеки един от гостите лично.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви