хороскоп

Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате специален ангажимент свързан с роднина или важно събитие в нейния/неговия живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.

Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете и въобще с млади хора.

Възможни са разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате финансови ангажименти заради дете.

През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом, тъй като техните действия спрямо вас ще са непредсказуеми.

Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни.

В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от стремежа ви да реализирате единствено своите желания и очаквания.

Жените Овен ще се наложи да се вслушат в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.

Мъжете ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с необходимостта да оформите, получите или изпратите един финансов документ.

През тези седем дни могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) особено ако сте в търсене на такива.

Едно конкретно събитие свързано с разход на пари може да изиска от вас важно решение или действие в рамките на тази седмица.

През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място.

Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през това лято, гостуване, работа и др.

Загубите или неприятностите ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора. През тази седмица ще бъде важно вие самите да откривате замисъла на подобни събития, защото те не са във ваша вреда, а напротив!

Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика стрес или паника. Това може да има връзка с грешка или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и др. В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които видимо са много амбициозни и безкрупулни.

Жените ще бъдат озадачени от възникването или развитието на някои събития през седмицата.

Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица е важно да се защитите от негативното влияние на хора със сприхав или злобен характер.
Така ще можете да си осигурите комфорт за различни приятни преживявания, за срещи с нови хора и за развитието на нови възможности.

През тази седмица може да получите пари или друга добра новина чрез хора от кръга ви роднини или приятели.

Важна роля в живота ви през тази седмица ще има човек, роден извън вашето населено място. Неприятностите в работата, които ваш роднина ще има ще са причина за моменти на напрежение сред близките ви хора.

Някои от вас ще са в очакване на информация или документ свързан с нов дом или наследство, с разрешаване на жилищен или имотен казус и др.

Жените ще са склонни към повече социални контакти през седмицата, ще са част от събирания или обществени мероприятия по най-различни поводи.

Мъжете ще се сблъскат с неприятни или лицемерни прояви от страна на хора, за които са имали по-добро мнение.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте ангажирани с пътуване, което в някои случаи може да има връзка с свързано с млад човек (най-вероятно от кръга ви роднини).

През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани и затова едва ли ще преживеете изненада. Мнозина от вас ще похарчат пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.

Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.

През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност. През седмицата ще ви изненада новина свързана с мъж, който е бил част от вашето минало.

Жените родени под зодиакалния знак Рак, ще проведат интересен разговор с по-възрастен мъж, който със съветите или информацията, която ще сподели може да бъде от голяма полза.

Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате причина за радост свързана с близък човек. Това може да има връзка с личен празник, с раждане на бебе или друго важно събитие.

През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си свързани с приключване на затормозяващ ви ангажимент или трудни отношения. Има вероятност една конкретна ситуация да улесни действията ви. Когато преживеете тази „раздяла“ ще усетите прилив на енергия и желание да продължите напред и да се борите за своите мечти.
Всъщност една трудна (предимно в емоционален план) ситуация може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.

Любовният ви живот през тази седмица ще е интересен ако сте несемейни и готови да се срещнете и запознаете с нови хора.

Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, успехите през тази тази седмица ще бъде свързани предимно с вашата работа и вашият дом.

Жените ще могат да докажат своите знания и умения на работното си място или в бизнеса (ако имат такъв). Вероятни са контакти с представители на държавна институция във връзка с важен за вас документ или друг ангажимент.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с работа или бизнес, независимо за какъв период от време ще бъде (за един ден, за една седмица или повече).

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с дете или с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или дете.

Това ще бъде благоприятна седмица да направите или получите предложение за брак.

През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга, разочарование или объркване.

Едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате ваш план за тази седмица. Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни.

Тази седмица не вещае непреодолими проблеми в работата или в семейството ви. През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот на дете или друг родственик.

Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и ангажименти за изпълнение. Може да купите нещо ново или да занесете битов уред на ремонт.

Жените ще се чувстват натоварени с повече домакински задължения. Сега трудно ще разчитате на помощта на някой друг.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще преживеете различни моменти на напрежение или безпокойство свързани с предстоящи през това лято събития. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои и обърка как да реагирате в съответната ситуация.

През седмицата очаквайте важни срещи, разговори или събиране от семеен характер, предимно с ваши родственици от близо и далеч.

Вероятно ще ви се наложи да вземете важни решения свързани с определени действия в семейството ви или с конкретно събитие от живота на роднина, което предстои през тази седмица или до края на юни.

Тази седмица ще ви даде повече възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни градове и села или за развитие на нови бизнес контакти.

Жените ще могат да се зарадват на парични приходи или добри новини от финансов характер. Може да опитате еднократно късмета си в лотария.

Мъжете ще са склонни към по-голямо безпокойство или несигурност за бъдещето си, поради определени промени, които в момента се развиват в личния им или професионален живот.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви развълнуват различни събития свързани с развитие на вашите лични дела и планове.

Това ще бъде седмица изпълнена с всякакви събития в семейството, свързани с деца или млади хора. На мнозина от вас през седмицата ще им се наложи да купят подарък свързан с личен празник на човек от кръга приятели или роднини.

През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие, което ще има връзка с жена, която живее близо до вас или работите заедно.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете.
Ще имате важни разговори или ангажименти с хора, които в момента се намират в друго населено място.

Жените да се пазят от злонамерените действия на хора, които проявяват нежелано любопитство за личния им или интимен живот.

Мъжете ще се учудят на една покана или предложение, но не търсете лоши намерения в това, а приемете спокойно и следете естественото развитие на събитията.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви донесе силни емоционални преживявания. Те ще оставят трайна следа в живота ви.

Може да изживеете тъга или разочарование свързано с човек, когото познавате.
Мнозина от вас ще очакват разговор свързан с бъдещето на млад мъж.

През тази седмица могат да ви разстроят новини свързани с хора, които познавате и лични драми в техния живот. През тези седем дни може да се зарадвате на подарък от жена.

Седмицата вещае предложение, документ, покана или друга важна информация, важна за вашия професионален живот.

Жените ще създадат интересни и полезни приятелства и познанства, които ще имат развитие в бъдещето им. Те ще се отразят благоприятно на личния или професионалния им живот.

Мъжете ще се сблъскат с хора, които ще предизвикат подозрителност със своето държание или начин на общуване. Неприятелите ви през тази седмица ще имат най-чаровната усмивка.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно. Може да се окаже, че сте били излъгани, подведени от невярна информация и др. Ако пътувате тази седмица бъдете много внимателни с лични документи и всичко останало, което ще определи комфорта на това пътуване.

Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения. Много голяма е вероятността вината за тяхното възникване да е ваша.

Говорете предварително с близките си хора за разходите или приходите през седмицата в семейния бюджет. Планирайте заедно всяко действие свързано с пари. През тази седмица повод за радост, събиране, срещи и разговори ще бъде бебе или малко дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за разходки и излети навън сред природата или посещения на интересни места.

Тази седмица вещае изненада свързана с роднина, която ще е свързана с успех или промяна в неговия/нейния живот.

Жените ще имат благоприятно време за намиране на изход от заплетени ситуации и хармонизиране на сложни отношения.

Мъжете ще са по-нетърпеливи, понякога груби в отношенията си с хората от ежедневния им живот.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви зарадва успех, свързан с конкретни резултати на ваши дела започнати преди няколко месеца. Тяхното благоприятно развитие сега може да се дължи на най-различни обстоятелства, включително и на помощта на важни хора.

Може да възникне една нова възможност, чието развитие ще започне през това лято.
През тази седмица може да възникне напрежение в отношенията ви с мъж, който има сприхав характер. Неговата емоционалност ще нарани вашата чувствителна душа.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или придобивка.

Сега може да получите информация от страна на приятел или познат, която обаче ще се окаже невярна или силно променена.

Жените ще са много по-отговорни и ангажирани със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие от семеен характер.

Мъжете ще насочат вниманието си към уреждането на различни финансови документи, договори или други парични дела.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която може да запомните с любовни преживявания. Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.

Седмицата ще благоприятства и новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие в бъдеще.

През тази седмица може да очаквате гостуване на роднини в дома си. През тази седмица могат да ви изненадат тайни или интриги свързани с хора от дома ви или с други роднини.

Бъдете внимателни с техниката и битовите уреди в дома си. През тази седмица трудно ще намерите решение на домашните си проблеми. Това особено важи ако решите да разчитате само на себе си за това.

Жените да използват тези седем дни за преценка на постигнатото досега и начертване на новите цели и приоритети в живота ви.

Мъжете ще имат интересни срещи и разговори с други мъже. Не са изключени грижи за собственото здраве.
Източник: http://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

three × four =