Професионалната гимназия по транспорт в Бургас вече има ново лого. След преглед на всички подадени проекти и извършен анализ на вота на първо място е класирана

Кристияна Минова от Бургас, която не е професионален графичен дизайнер, но е успяла да улови идеята и символиката, която да изобразява най-добре целите на учебното заведение.

Гимназията по транспорт благодари на всички останали участници, които се включиха в конкурса, за проявеното творчество и креативност. Сред тях са получени интересни предложения за цветово и графично решения за изображение, които да визуализират развитието на гимназията, както и цялостни разработки за представянето на гимназията – с придружаващ слоган и подходящи рекламни материали.

Получените предложения са дело на уеб дизайнери, художници, ученици, както от нашия град, така и от Поморие и дори на живеещи в чужбина.

Спечелилото лого на Кристияна Минова изобразява стилизирана предна броня на ретро автомобил, което се свързва с традициите на Професионалната гимназия по транспорт в Бургас и книга като символ на процеса на съвременно обучение на бъдещите кадри в сферата на транспорта и автомобилната индустрия.

Наградата на победителя е безплатен курс за придобиване на свидетелство за управление на МПС, категория „B“, при едни от най-добрите професионалисти в областта. Ако вече притежава книжка за управление от категорията „B“, ще получи безплатен шофьорски курс в категория „C“.

Първенецът ще бъде уведомен допълнително за това кога и как ще получи наградата си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви