Само две години след появата на дъщеря им, Ирина Шейк и Брадли Купър са на път да се разделят окончателно.

Това твърди британският таблоид The Sun, като новината бе тиражирана и от други издания. Източници твърдят пред медиите, че Ирина се е изнесла от дома, който доскоро делеше с Брадли Купър.

Според същите източници, Ирина и Брадли не се разбирали от месеци и дните на връзката им били преброени.

За проблеми между руския супермодел и актьорът се заговори още по времето, когато филмът “Роди се звезда” излезе по кината. Тогава любовната история на екран между Брадли и партньорката му в лентата Лейди Гага повдигна доста въпроси за естеството на отношенията им. Изпълнението на песента “Shallow” наля масло в огъня, тъй като на сцената Брадли Купър и Лейди Гага изглеждаха като двама души, които се привличат неудържимо и между които са пламнали романтични чувства.

Тогава Лейди Гага официално отрече всякакви слухове за авантюра. Тя заяви категорично, че “любовните чувства” са били само и единствено актьорска игра и средство да рекламират филма.

Близки на Ирина също твърдяха, че тя е наясно, че професията на артиста изисква да играе, и че не ревнувала своя партньор.

Сега обаче се питаме дали все пак публичният флирт на Брадли с Лейди Гага не е разклатил доверието между актьора и половинката му? Какво точно се е случило, за да доведе семейството до финал?

Ирина и Брадли все още не са коментирали. Очаква се те да разпространят официалната си версия, отбелязва Harper’s Bazaar.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви